Katetripussin suojukset

Enstex- tai mikrokuitukankaisia katetripussin suojuksia eripituisilla hihnoilla.

Pyörätuoliin sopivassa mallissa pussin suulla tarrat mikä pitää katetriletkun suorassa, jolloin virtsan kulku on esteetöntä. Pussin saa roikkumaan pyörätuolin taakse matalalle mikä myös helpottaa virtsankulkua. Hihnan toisessa päässä pitkä tarra, joten hihnan saa pujotettua pienistäkin väleistä ja säädettyä sopivaan kohtaan tarran avulla. Löytyy paljon värejä. Pussi voidaan pestä 60°:ssa mutta kankaan värit säilyvät pidempään kirkkaina, jos pussi pestään matalammassa lämpötilassa esim. 40°:ssa desinfiovalla pesuaineella.

15€ + alv24%

Katetripussi pitkällä kantohihnalla kävelevälle käyttäjälle. Hihna niin pitkä että sopii pidemmällekin ihmiselle, tarpeen tullen hihnan voi solmia lyhyemmäksi. Tilauksesta myös omilla mitoilla tai tarpeilla. Löytyy paljon värejä. Pussi voidaan pestä 60°:ssa mutta kankaan värit säilyvät pidempään kirkkaina, jos pussi pestään matalammassa lämpötilassa esim. 40°:ssa desinfiovalla pesuaineella.

11€ + alv24%

Kateripussi jalkaan kiinnitettävällä pussilla. Pussissa kaksi tarraa kiinnitystä varten. Löytyy paljon värejä. Pussi voidaan pestä 60°:ssa mutta kankaan värit säilyvät pidempään kirkkaina, jos pussi pestään matalammassa lämpötilassa esim. 40°:ssa desinfiovalla pesuaineella.

15€ + alv24%